خانه / دپارتمان آموزش / آموزش پذیرایی و تشریفات / فیلم آداب استفاده از نان و کره و چاشنی ها در میز غذا خوری
فیلم آداب استفاده از نان و کره و چاشنی ها در میز غذا خوری
فیلم های تشریفات

فیلم آداب استفاده از نان و کره و چاشنی ها در میز غذا خوری

فیلم آداب استفاده از نان و کره و چاشنی ها در میز غذا خوری

یکی آداب رفتاری در میز غذا خوری چگونگی استفاده از ظرف کره و نان و سایر چاشنی ها مانند:نمک فلفل و انواع سس ها در زمان خوردن غذا می باشد نیاز ما جهت حفظ رفتار مناسب و جلوگیری از عدم اشتباه چگونگی مصرف این اقلام را بدانیم تا در زمان مناسب بتوانیم از آنها استفاده کنیم.

این فیلم توسط خانم ها سمیرا نصر و فرحناز فنایی در مرکز آموزش هتلداری و گردشگری نوشیجان دوبله شده است.

درباره ی گروه آموزشی نوشیجان

گروه آموزشی نوشیجان حـاصل یـک تفـکر تـحول گـرا و خلاق مـحور اسـت ، فـعالـیت ما بر سه محور آموزش حضوری در محل کارشما، آموزش های غیرحضوری(مجازی) و محصولات آموزشی می چرخد و تمام سعی ما بر این خواهد بود که همیشه مشتریانی راضی و وفادار گرد هم آوریم.
  • دیدگاه شما پس از تایید در سایت نمایش داده می شود.
  • از ارسال متن بصورت فینگلیش خودداری نموده و فارسی تایپ کنید.
  • دیدگاه و سوالات شما توسط کارشناسان ما بین 1 تا 12 ساعت پاسخ داده خواهد شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

  • سلام ! حدس بزنید