خانه / دپارتمان آموزش / آموزش پذیرایی و تشریفات / فیلم آداب استفاده از نان و کره و چاشنی ها در میز غذا خوری
فیلم آداب استفاده از نان و کره و چاشنی ها در میز غذا خوری
فیلم های تشریفات

فیلم آداب استفاده از نان و کره و چاشنی ها در میز غذا خوری

جهت حمایت از ما، لطفا امتیاز این پست را از طریق ستاره های بالا مشخص کنید (فقط بر روی ستاره ها کلیک کنید)

فیلم آداب استفاده از نان و کره و چاشنی ها در میز غذا خوری

یکی آداب رفتاری در میز غذا خوری چگونگی استفاده از ظرف کره و نان و سایر چاشنی ها مانند:نمک فلفل و انواع سس ها در زمان خوردن غذا می باشد نیاز ما جهت حفظ رفتار مناسب و جلوگیری از عدم اشتباه چگونگی مصرف این اقلام را بدانیم تا در زمان مناسب بتوانیم از آنها استفاده کنیم.

این فیلم توسط خانم ها سمیرا نصر و فرحناز فنایی در مرکز آموزش هتلداری و گردشگری نوشیجان دوبله شده است.

درباره ی گروه آموزشی نوشیجان

گروه آموزشی نوشیجان حـاصل یـک تفـکر تـحول گـرا و خلاق مـحور اسـت ، فـعالـیت ما بر سه محور آموزش حضوری در محل کارشما، آموزش های غیرحضوری(مجازی) و محصولات آموزشی می چرخد و تمام سعی ما بر این خواهد بود که همیشه مشتریانی راضی و وفادار گرد هم آوریم.
  • دیدگاه شما پس از تایید در سایت نمایش داده می شود.
  • از ارسال متن بصورت فینگلیش خودداری نموده و فارسی تایپ کنید.
  • دیدگاه و سوالات شما توسط کارشناسان ما بین 1 تا 12 ساعت پاسخ داده خواهد شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

  • سلام ! حدس بزنید