خانه / کارگاه وسمینارها / آموزش کارکنان توزیع غذا در بیمارستان عسگریه اصفهان
آموزش کارکنان توزیع غذا در بیمارستان عسگریه اصفهان1

آموزش کارکنان توزیع غذا در بیمارستان عسگریه اصفهان

جهت حمایت از ما، لطفا امتیاز این پست را از طریق ستاره های بالا مشخص کنید (فقط بر روی ستاره ها کلیک کنید)

آموزش کارکنان توزیع غذا در بیمارستان عسگریه اصفهان

در تاریخ 19/12/1394 دوره آموزشی  تشریفات ویژه کارکنان آشپزخانه بیمارستان عسگریه توسط موسسه آموزشی نوشیجان انجام گرفت/در این آموزش بعد از مشخص شدن اهداف این دوره آموزشی ابتدا به بحث مشتری مداری پرداخته شد و شباهت هایی که در پذیرایی در قسمت روم سرویس هتل با بیمارستان وجود دارد توضیح داده شد/عذا - آموزش کارکنان توزیع غذا در بیمارستان عسگریه اصفهان

بعد به چگونگی هماهنگی بین کارشناس تغذیه و نیروی توزیع غذا اشاره گردید . و در پایان بعد از موارد رعایت بهداشت فردی و عمومی از اینکه مراجعه کنندگان که همان بیماران و همراه بیماران می باشند به چه مسائلی بیشتر اهمیت می دهند و اینکه چگونه رضایت آنها جلب گردد پرداخته شد/

با شروع این دوره کلیه پرسنل در هنگام توزیع غذا ملزم به پوشیدن لباس های متحدالشکل که شامل کفش شلوار ، ژیله و پاپیون مشکی به همراه پیراهن نارنجی بود شدند تا فضای متفاوتی را برای بیماران و همراهان آنان بوجود آورند.

بعد از دوره آموزشی یک دوره بازدید بصورت سرزده از آشپزخانه و زمان توزیع غذا بوجود آمد که همان جا برخی از نواقص و کم و کاستی ها تذکر داده شد./

حسین رحمتیان مدرس آموزش های تشریفاتی خاص در ایران

دریافت رزومه آموزشی

درباره ی گروه آموزشی نوشیجان

گروه آموزشی نوشیجان حـاصل یـک تفـکر تـحول گـرا و خلاق مـحور اسـت ، فـعالـیت ما بر سه محور آموزش حضوری در محل کارشما، آموزش های غیرحضوری(مجازی) و محصولات آموزشی می چرخد و تمام سعی ما بر این خواهد بود که همیشه مشتریانی راضی و وفادار گرد هم آوریم.
  • دیدگاه شما پس از تایید در سایت نمایش داده می شود.
  • از ارسال متن بصورت فینگلیش خودداری نموده و فارسی تایپ کنید.
  • دیدگاه و سوالات شما توسط کارشناسان ما بین 1 تا 12 ساعت پاسخ داده خواهد شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

  • سلام ! حدس بزنید