کارگاه وسمینارها

آموزش کارکنان توزیع غذا در بیمارستان عسگریه اصفهان

4.8/5 - (22 امتیاز)

آموزش کارکنان توزیع غذا در بیمارستان عسگریه اصفهان

در تاریخ 19/12/1394 دوره آموزشی  تشریفات ویژه کارکنان آشپزخانه بیمارستان عسگریه توسط موسسه آموزشی نوشیجان انجام گرفت/در این آموزش بعد از مشخص شدن اهداف این دوره آموزشی ابتدا به بحث مشتری مداری پرداخته شد و شباهت هایی که در پذیرایی در قسمت روم سرویس هتل با بیمارستان وجود دارد توضیح داده شد/

بعد به چگونگی هماهنگی بین کارشناس تغذیه و نیروی توزیع غذا اشاره گردید . و در پایان بعد از موارد رعایت بهداشت فردی و عمومی از اینکه مراجعه کنندگان که همان بیماران و همراه بیماران می باشند به چه مسائلی بیشتر اهمیت می دهند و اینکه چگونه رضایت آنها جلب گردد پرداخته شد/

با شروع این دوره کلیه پرسنل در هنگام توزیع غذا ملزم به پوشیدن لباس های متحدالشکل که شامل کفش شلوار ، ژیله و پاپیون مشکی به همراه پیراهن نارنجی بود شدند تا فضای متفاوتی را برای بیماران و همراهان آنان بوجود آورند.

بعد از دوره آموزشی یک دوره بازدید بصورت سرزده از آشپزخانه و زمان توزیع غذا بوجود آمد که همان جا برخی از نواقص و کم و کاستی ها تذکر داده شد./

حسین رحمتیان مدرس آموزش های تشریفاتی خاص در ایران

دریافت رزومه آموزشی

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا