کارگاه وسمینارها

آموزش کارکنان توزیع غذا در بیمارستان عسگریه اصفهان

آموزش کارکنان توزیع غذا در بیمارستان عسگریه اصفهان

در تاریخ 19/12/1394 دوره آموزشی  تشریفات ویژه کارکنان آشپزخانه بیمارستان عسگریه توسط موسسه آموزشی نوشیجان انجام گرفت/در این آموزش بعد از مشخص شدن اهداف این دوره آموزشی ابتدا به بحث مشتری مداری پرداخته شد و شباهت هایی که در پذیرایی در قسمت روم سرویس هتل با بیمارستان وجود دارد توضیح داده شد/

بعد به چگونگی هماهنگی بین کارشناس تغذیه و نیروی توزیع غذا اشاره گردید . و در پایان بعد از موارد رعایت بهداشت فردی و عمومی از اینکه مراجعه کنندگان که همان بیماران و همراه بیماران می باشند به چه مسائلی بیشتر اهمیت می دهند و اینکه چگونه رضایت آنها جلب گردد پرداخته شد/

با شروع این دوره کلیه پرسنل در هنگام توزیع غذا ملزم به پوشیدن لباس های متحدالشکل که شامل کفش شلوار ، ژیله و پاپیون مشکی به همراه پیراهن نارنجی بود شدند تا فضای متفاوتی را برای بیماران و همراهان آنان بوجود آورند.

بعد از دوره آموزشی یک دوره بازدید بصورت سرزده از آشپزخانه و زمان توزیع غذا بوجود آمد که همان جا برخی از نواقص و کم و کاستی ها تذکر داده شد./

حسین رحمتیان مدرس آموزش های تشریفاتی خاص در ایران

دریافت رزومه آموزشی

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن