خانه / دپارتمان آموزش / آموزش پذیرایی و تشریفات / چیدمان میز غذا (بایدها و نباید ها)
چیدمان میز غذا (بایدها و نباید ها)
چیدمان میز غذا (بایدها و نباید ها)

چیدمان میز غذا (بایدها و نباید ها)

جهت حمایت از ما، لطفا امتیاز این پست را از طریق ستاره های بالا مشخص کنید (فقط بر روی ستاره ها کلیک کنید)

چیدمان میز غذا (بایدها و نباید ها)

فیلم باید ها و نباید ها در چیدمان میز غذا خوری قرارگیری هر یک از ظروف را در مکان مناسب خود به نمایش گذاشته است این فیلم توسط خانم منا جمشیدیان ترجمه و زیر نویس شده و در اختیار شما عزیزان قرار داده شده است.
با دیدن این فیلم درست و غلط بودن موارد زیر را به شما دنبال کنندگان سایت هتلداری و تشریفات نوشیجان آموزش می دهیم
1- روش قرار دادن صندلی در پشت میز
2- روش چیدن درست بشقاب و چنگال ها در مکان درست
3- رعایت فاصله هر یک از ظرف از همدیگر
4- روش حمل نمودن سینی و طرز صحیح گرفت لیوان و بشقاب ها
5- روش صحیح سرو غذا و سرو نوشیدنی هانوشیدنی ها
6-روش جمع آوری ظروف از روی میز

درباره ی گروه آموزشی نوشیجان

گروه آموزشی نوشیجان حـاصل یـک تفـکر تـحول گـرا و خلاق مـحور اسـت ، فـعالـیت ما بر سه محور آموزش حضوری در محل کارشما، آموزش های غیرحضوری(مجازی) و محصولات آموزشی می چرخد و تمام سعی ما بر این خواهد بود که همیشه مشتریانی راضی و وفادار گرد هم آوریم.
  • دیدگاه شما پس از تایید در سایت نمایش داده می شود.
  • از ارسال متن بصورت فینگلیش خودداری نموده و فارسی تایپ کنید.
  • دیدگاه و سوالات شما توسط کارشناسان ما بین 1 تا 12 ساعت پاسخ داده خواهد شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

  • سلام ! حدس بزنید