آموزش در محل کار شمادوره های آموزش حضوری

دوره تخصصی انواع سوخاری وبرگرها

ارائه امتیاز به این مطلب

دوره تخصصی برگر و سوخاری شامل موارد زیر می باشد

  • آموزش انواع سوخاری مرغ و ماهی ومیگو و گوشت
  • آموزش نحوه مرینت سوخاری
  • آموزش اسپایسی
  • آموزش استاندارد سرخ و طبخ کامل
  • آموزش نحوه سرو ودورچین
  • آموزش انواع  برگر گوشت و مرغ و بوقلمون

طول دوره ۱ جلسه به‌مدت ۶ ساعت میباشد.

آموزش های مربوط به تهیه و آماده سازی انواع غذاهای سنتی و فرنگی و همچنین فست فودها و سوخاری ها در محل شرکت ها یا رستوران ها بصورت خصوصی برگزار می شود. 

شما می توانید جهت هرگونه مشاوره یا عقد قرار داد از اینجا با ما در تماس باشید

آموزش تخصصی برگر و سوخاری

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
سلام!

اگر سوال شما در سوالات متداول نیست ما آماده پاسخگویی هستیم

  • گروه آموزشی نوشیجان از سال 1384 با شماره ثبت 25673 فعالیت می نماید. و دارای نماد اعتماد و نماد ساماندهی از مرکز توسعه تجارت الکترونیک است که در قسمت پایین سایت قابل مشاهده است.
  • بعد از خرید هر فایل یا دوره شما می توانید نام خود را در نوار بالای سایت در جلو پنل کاربری مشاهده نمایید. اگر روی پنل کلیک نمایید وارد پنل کاربری شده و در آنجا از طریق دانلود ها به فایل دانلودی و دروره ها که با رنگ قرمز مشخص شده به دوره های آموزشی دسترسی خواهید داشت.
  • شما می توانید از طریق لینک زیر دوره مورد نظر خود را انتخاب نموده و جهت برگزاری دوره در محل خودتان با جهت مشاوره تماس بگیرید. https://www.nooshijanco.ir/karkonan
SocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocial