آموزش پذیرایی و تشریفاتدپارتمان آموزشفیلم آموزشی تشریفات

فیلم آموزش خوردن غذاهای چالش برانگیز

فیلم آموزش خوردن غذاهای چالش برانگیز

بعضی وقت ها ما به یک مهمانی دعوت می شویم و یا اینکه توسط شخص یا اشخاصی به یک رستوران دعوت می شویم ممکن است غذاهایی مانند لابستر یا میگو یا ژیگو و… روی میز غذا خوری باشد که ما واقعا طرز استفاده و چگونه خوردن آنها را بلد نباشیم. در این فیلم آموزشی که توسط موسسه آموزش هتلداری و گردشگری نوشیجان دوبله و ترجمه شده قصد داریم استفاده از برخی از غذا های چالش برانگیز را به شما معرفی نماییم.

درحال حاضر میخواهیم در مورد نحوه ی خوردن برخی غذاهای چالش برانگیز حرف بزنیم.خیلی اوقات ممکن است از ما با غذاهایی که با خوردن آنها راحت نیستیم پذیرایی شود.در چنین مواقعی حداقل کاری که میتوانیم بکنیم این است که تلاش خودمان را برای تمام کردن آن غذا بکنیم.دوست دارم بگم که سعی کنید از دیگر افرادی که دور میز نشستند استفاده کنید به خصوص از میزبان خانم یا آقا.صبر کنید،تماشا کنید وبا دقت نگاه کنید ببینید که آدم های دیگه چه کار میکنند.شما مجبور نیستید که نفر اول باشید که شروع به خوردن غذا میکند،چند سرنخ از افراد دیگه ای که سر میز نشسته اند پیدا کنید.
بیاین صحبتمون را اول از همه از اسپاگتی شروع کنیم.چرا که این غذا ای هست که که همه ما تا حالا تجربش کردیم و بارها رو بارها اتفاق می افتد که با خودمون فکر میکنیم که چطور باید اسپاگتی را بدون کثیف کاری و بدون اینکه خودمون را خجالت زده کنیم،بخوریم.واقعا راه صحیح خوردن یک بشقاب اسپاگتی چیه؟سه راه برای خوردن اسپاگتی وجود دارد.شما میتونین اسپاگتی تون را فقط با استفاده از یک چنگال بخورین،برای این کار میتونین از کنار چنگالتون برای بریدن رشته های اسپاگتی استفاده کنین و اون را به این صورت بردارین.همچنین میتونین اسپاگتی تون را در انتهای چنگال رول کنید و اینجا بهتون این هشدار را میدهم که تنها با دو یا سه رشته شروع کنید،جدا نه بیشتر از دو یا سه رشته.به این دلیل که با استفاده از این روش شما میتوانید یک قاشق اسپاگتی که خیلی برای دهانتان بزرگ نیست را بخورین.
روش سوم اینه که درخواست قاشق اسپاگتی بدهید.در خیلی از موارد به خصوص در رستوران های ایتالیایی این قاشق کمکی را داریم.شما باید رشته های را در گودی قاشق با استفاده از چنگال رول کنید تا به این طریق راحت تر بتونین رشته ها را کنترل کنید.دوباره تاکید میکنم که نباید با بیشتر از دو یا سه رشته شروع کنید.میتوانید رشته ها را در حال رول کردن بوسیله ی چنگال و قاشق بالا و پایین بکشید تا یه مقدار آنها را از دیگر رشته های اسپاگتی داخل بشقاب جدا کنید.به رول کردن رشته ها تا آنجایی ادامه میدین که به شما یک لقمه ی زیبا و کامل در انتهای چنگالتون میدهد و بعد آن را در داخل دهانتان قرار دهید. این سه روشی بود که برای خوردن اسپاگتی داشتیم. اگر اصلاً عصبی نیستید و عجله ندارید از کنار چنگال تون برای بریدن رشته ها استفاده کنید و قطعات کوچک را داخل دهانتان قرار دهید.همچنین دوست دارم به این نکته اشاره کنم که اگر در یک مراسم خیلی مهم مثلا مرتبط با تجارت دارید شام میخورید،در مواقعی که فکر میکنید دیگران دارند شما را قضاوت میکنند،غذاهایی را سفارش بدهید که خوردن آنها راحت تره و شما احتمالا نباید هیچکدام از غذاهایی را که در این قسمت دارید درمورد شان صحبت میکنیم را سفارش بدهید.
اسپاگتی را میگذاریم کنار و حالا میخواهیم در مورد چند غذای چالش بر انگیز دیگه صحبت کنیم.بیاین فرض کنیم که شما میخواهید ذرت داخل بشقاب را بخورید.آیا اجازه داریم که ذرت را بلند کنیم؟قطعا اجازه داریم. این غذا جزء غذاهای انگشتی یا فینگرفود حساب میشود در صورتی که نگران تصویر خودتان در نظر دیگران هستید کاری که نباید بکنید این است که آنقدر کره آب شده روی آن بریزید که وقتی بلند می کنید کره ها از آن چکه کند،ولی بله،شما باید ذرت پخته شده را با دو دست بردارید و بخورید.البته مثل یک دستگاه ماشین نباید ذرت را بخورین،بلکه باید هر بار چند گاز بزنید و بزارینش تو بشقاب،دست ها سریع به سمت دستمال سفره روب پاهاتون میره و نوک انگشتان را بعد از برداشتن ذرت و یا هر غذای دیگه این که با دست تون میخورید باید تمیز کنید.
حالا بیاین در مورد صدف داران صحبت کنیم‌.به تنهایی یک دسته از غذاها محسوب میشوند و بیشتر اوقات استفاده از دست ها در خوردن صدف ها لازم است.اگر طراح غذاها با یک روش خلاقانه به این صورت یک کوکتل میگو درست کرده باشد،در صورتی که دم میگو بریده نشده باشه،شما اجازه دارین که با دست از دم،میگو را بلند کنید.شما ممکن است متوجه شوید که کوکتل با یک قاشق کوکتل در بشقاب و سس کوکتل سرو میشود.در این صورت قاشق کوکتل را برمیدارین و مقداری از سس را وسط ظرف کوکتل میریزید و هر کدام از میگو ها را داخل سس میزنید و میخورید.
اگر میگو بزرگتر بود میتونین با چنگال بردارید و میتونین در دو مرحله با دو گاز بخورید و بین هر گاز میگو را داخل چنگال باقی بزارید و گاز دوم را بخورید.البته این در صورتی است که دم میگو زده شده باشد و یا میتونین پایه ی گیلاس را به این شکل بگیرین که گیلاس تکان نخوره و بعد میگو را پایین گیلاس بگذارین و با گوشه ی چنگال قسمت کنید و به این صورت بخورید.اگر این روش را انتخاب میکنید باز هم سس کوکتل را میشود داخل غذای اصلی ریخت و به روشی که گفتیم میگو ها را داخل سس بزنیم و بخوریم.
اگر حلزون یا صدف خوراکی یا هر چیز دیگه ای را که در نصف پوسته ی صدف سرو میشود سفارش دادید،چنگال کوکتل در سمت راست شما قرار داده شده.این چنگال تنها چنگالی است که در سمت راست و نه چپ شما قرار میگیرد و همان طور که میدانید این چنگال کوچیکه و سه شاخه است.دوباره این جا انگشتان تقش ایفا میکنند،چرا که باید پوسته ی صدفی را که صدف یا حلزون که در آن قرار دارد را با دست بگیرید.اگر صدف یا حلزون توسط آشپز توی آشپرخانه جدا شده باشد،شما فقط با چنگال خیلی ساده آن را برمیدارید و داخل دهانتان قرار میدهید.اما اگر جدا نشده باشد،شما باید چنگال را داخل صدف بزنید و بچرخانید تا اینکه حلزون یا صدف خوراکی از پوسته جدا شود و بعد آن را در داخل دهانتان قرار دهید.معمولا صدف ها در یک گاز و یک لقمه خورده میشوند.
اگر به عنوان مزه از لیمو ترش روی هرکدام از این غذا های دریایی که اینجا داریم خوشتان میاد،کاری که شما باید کنید اینه که با چنگال کوکتل لیمو را بردارید و با دست دیگه اون را فشار میدهید و آبش را میگیرید،این کار از پاشیدن آب لیمو ترش روی افراد دیگر هم جلو گیری میکند.پس چنگال را داخل میزنید و با فاصله ی کم روی غذای مورد نظر فشار میدهید.
حالا در اینجا میخواهیم با یک چالش واقعی روبه رو بشیم و اون خوردن غذای ماهی است.این غذا که بخواین و نخواین شما باهاش مواجه میشوید.به صورت سنتی غذای ماهی فورا بعد از وعده ی غذای سوپ میاد.ماهی ها به صورت کامل،بخار پز و در حالیکه سر و دمشون را نزدند،سرو میشوند و امروز،روز خوش شانسی ماست که آشپز سر ماهی را زده و من مجبور نیستم آن را جوری بخورم که در حال خوردنش به من زل زده.پس امروز ما ماهی را داریم که سرش را زدند ولی دمش سرجایش هست.اگر تا حالا متوجه شده باشین ما کاردی داریم که شکل ظاهری متفاوتی از دیگر کارد ها دارد که این دلیلی دارد.
یک کارد ماهی مثل یک مداد در دست نگه داشته میشود،برخلاف دیگر کارد هایی که شما در دست میگیرید این کارد به این صورت نگه داشته میشود و شکلش به این دلیل به این صورت است که از آن نه تنها برای برداشتن پوسته ماهی از خود ماهی،بلکه میتونین از قسمت تمیز آن برای بریدن ستون فقرات ماهی هم استفاده کنین،پوست را کنار بزنید دم ماهی را ببرید و کنار بگذارین و زمانی که پوست کاملا برداشته شد در صورتی که از روش آمریکایی استفاده میکنید میتونین کارد را بگذارین کنار و فقط با چنگال مخصوص ماهی،ماهی را بخورین و در غیر این صورت،کارد در دست راست شما باقی می مونه و لقمه های ماهی را با استفاده از دست چپتون و با چنگال ماهی میخورید.
دوباره تاکید میکنم که کارد در دستتون همچنان مثل مداد نگه داشته میشود.چون شما نیاز دارید که پوست ماهی را از گوشت آن جدا کنید و نیاز دارید که پشت ماهی را از وسط برش بزنید و باز کنید و بعد استخوان ها را جدا کنید.حتی اگر ماهی به صورت درسته سرو نمیشه،شما ممکنه چنگال و کارد ماهی را برای سرو قزل آلا یا هر ماهی دیگه ای که ممکنه استخوان داشته باشد،ببینید ،کارد و چنگال ماهی درست به همین دلیله که استفاده میشوند.بعد از این درمورد آداب مربوط به نوشیدن نوشیدنی ها در پایان غذا هامون صحبت میکنیم.

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  آداب غذا خوردن
غذا های چالش برانگیز
برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن