آموزش پذیرایی و تشریفاتدپارتمان آموزشفیلم آموزشی تشریفات

فیلم طریقه خوردن غذای اصلی (main course)

فیلم طریقه خوردن غذای اصلی (main course)

بسم الله الرحمن الرحیم

معمولا در بسیاری از جلسات رسمی سرو و پذیرایی یک وعده غذایی که بیشتر ناهار هست دیده می شود و بسیاری از مدیران و یا دست اندرکاران سازمانی در جلساتی شرکت می نمایند که با وعده ناهار همراه است پس مطمئنا نیاز از اطلاعات کافی در مورد ابزار و وسایل روی میز غذا خوری داشته باشند.در این فیلم آموزشی شما خوبان با چگونگی خوردن غذای اصلی آشنا می شوید.

    1. آشنایی با خوردن غذای اصلی
    2. خوردن گوشت با کارد و چنگال
    3. زمان خوردن غذای اصلی؟

اکنون درباره ی غذای اصلی و اینکه وقتی می آید چکار باید بکنیم حرف می زنیم. در بیشتر موارد شما غذای اصلیتان را بصورت ورچیده و دکور شده در بشقابتان می بسنید . هرچیزی که از منوی رستوران سفارش دادید و یا میزبانتان برای شما سفارش داده است بصورت از قبل چیده شده در بشقاب می آید و گارسون آن را روی میزجلوتان می گذارد در بشقابتان می بینید. گارسون ها بشقاب ها را از سمت چپ روی میز می گذارند و از سمت راست برمی دارند. لیوان ها همیشه از سمت راست پر می شوند و برداشته می شوند.در زمان غذا خوردن شما باید از جای گارسون آگاه باشید زیرا گاهی به سمت چپ یا راست خم می شوید و ممکن است با گارسون برخورد پیدا کنید.اگر روش آمریکاییی را استفاده کردم همینطور که می بینید امروز پوره ی سیب زمینی و مرغ ولوبیاسبز داریم. هربار یک برش از گوشت مرغ می زنم نه اینکه یکباره همه را برش بزنم.هربار یک برش می زنم و هربار یک لقمه را می خورم. در روش آمریکایی هربار که برش زدم کاردم را بالا بشقاب می گذارم، چنگال را دردست راست می گیرم و برشی را که زدم می خورم.اینقر این کار را ادامه می دهم که غذایم تمام شود. اگر روش اروپاییی را استفاده کردم آن برش را انجام می دهم و چنگال را به سمت دهانم می آورم بدون اینکه چنگال را دست بدست کنم. آرنج ها را نزدیک دهان نگه می دارم در روش اروپایی کارد و چنگال را بصورت ضربدری در بشقاب می گذاریم. در روش آمریکایی چنگالها به صورت بالا و ضربدری می گذاریم این به پیشخدمت می گویید که هنوز می خواهم غذا بخورم و اگر تمام شد به صورت موازی می گذارم در روش اروپایی چنگال موازی و روبه پایین می گذارم. و از کارد برای حل دادن غذا برای چنگال استفاده می کنیم. پیش از چشیدن غذا نمک و فلفل نریزیم پون ما را در در نگاه میزبان عجول نشان می دهد پس هنگامی که چشیدیم اگر لازم بود نمک و فلفل اضافه کنیم و درخواست سسی که روی میز نیست را از میزبان نداشته باشیم و از سسی اشتفاده کنیم که برای ما آورده شده. حال می رویم به سرویس فرانسوی در برخی از مهمانی ها، میزبان سرویس فرانسوی برای غذای اصلی دارد و به این گونه است که غذای اصلی همه را در یک سینی می گذارد و دور میز می چرخاند و هنگامی که پیشخدمت در سمت چپ مهمان می ایستد مهمان باید دست از صحبت بردارد و به پیشخدمت بگوید کدام غذاهای سینی را می خواهد و باید با پیشخدمت ارتباط برقرار کنید و بگویید که چه می خواهید و چه نمی خواهید سپس پیشخدمت برای شما مقدار مشخصی می گذارد و اگر بیشتر از یک مورد خواستید باید به پیشخدمت بگویید که مثلا می تونم یک مقدار لوبیا سبز بیشتر یا سس یا هرچیز دیگری داشته باشم تعدیل شده شیوه فرانسوی این هست که در سینی غذای همه افراد هست و قاشق و چنگال را در سمت مهمان گذاشته که خودش بردارد در این صورت خود شما تکه هایی که می خواهید را برمیدارید سپس پیشخدمت همینکار را برای دیگران نیز انجام میدهد

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  مبانی استراتژی بیش‌فروشی در رستوران
طریقه خوردن غذای اصلی (main course)
برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن