آموزش رستورانآموزش هتلداریدپارتمان آموزش

وظایف مدیر تهیه غذا (کترینگ)

مدیر تهیه غذا به همراه سرآشپزان سازماندهی و برنامه ریزی غذا و نوشیدنی در سازمان ها را بر عهده دارند.

 مدیر تهیه غذا چه می کند؟

مدیران تهیه غذا (کیترینگ) مسئول تامین خدمات غذا و پذیرایی در یک سازمان هستند همچون یک شرکت تجاری یا دکه های اغذیه فروشی، بیمارستان و یا مدرسه.

وظایف مدیر تهیه غذا شامل:

  • طراحی و برنامه ریزی منوها
  • آگهی تبلیغات و استخدام کارکنان
  • اطمینان از اینکه کارکنان به طور کامل آموزش دیده باشند.
  • حفظ انگیزه کارکنان برای فراهم کردن استانداردهای بالای خدمات
  • سازماندهی نوبت کاری و لیست اعضا
  • مدیریت کنترل موجودی مواد غذایی
  • سازماندهی مالی و مدیریت بودجه
  • ملاقات با تامین کنندگان و مشتریان
  • مذاکره در مورد پیش نیازهای (یا شرایط) قرارداد با مشتریان
  • نظارت بر کیفیت خدمات ارائه شده به مشتریان
  • اجرای کسب و کار در راستای بهداشت و ایمنی، بهداشت غذا، و مقررات تغذیه ای

مدیران پذیرایی علاوه بر اینکه در طی ارائه خدمات، بر فعالیت کارکنان آشپزخانه و پیشخدمت ها نظارت دارند،  از خروج غذا در زمان مقرر و اینکه کیفیت غذا از نظر استاندارد بالا است نیز اطمینان حاصل می کنند.

برای مدیر غذا و نوشیدنی شدن به چه مواردی نیاز است؟

برای درخواست کارآموز دستیار مدیر، یا نقش مدیر ، معمولاً به استاندارد عمومی تحصیلات و برخی از تجربه های مرتبط نیاز دارید.

برای اشتغال در مقام مدیریت می توانید کار خود را با دستیاری تهیه غذا شروع کنید. با داشتن تجارب و شایستگی ها می توانید مسئولیت های بیشتری را بر عهده بگیرید و بر کار همکاران کم تجربه نظارت داشته باشید.پس از آن می توانید برای شغل (سمت) دستیار مدیر درخواست دهید و در طی زمانی که کار می کنید، آموزش هم ببینید.بسیاری از شرکت های تهیه غذا برنامه های مدیریتی را اجرا می کنند که می تواند به نقش های مدیریتی منجر شود. به منظور پذیرش در یک طرح، معمولا به یک صلاحیت (یا شایستگی ) مانند مدرک تحصیلی یا تجربه مربوطه نیاز دارید.

مهارت های مرتبط

  • ارتباطات
  • خدمات مشتری
  • برنامه ریزی مالی
  • IT
  • توانایی رهبری
  • محاسبه
  • سازماندهی
  • کار گروهی

به عنوان مدیرتهیه غذا، فرصت های شغلی در کسب و کار، صنعت، آموزش و … پیدا خواهید کرد.

مشاغل مرتبط:

آشپز: آشپزها غذا می پزند و آشپزخانه رستوران ها را مدیریت می کنند.

باریستا: مسئول تهیه و سرو قهوه در مغازه ها،کافه ها، کافی شاپ ها و رستوران ها می باشد.

پیشخدمت ها: مسئول سرو غذا و نوشیدنی به مشتریان در کافه ها، رستوران ها و مراسم ها طراح (برنامه ریز) مراسم ازدواج: سازماندهی  مراسم و تشریفات ازدواج را انجام می دهند.

منبع:www.ucas.com

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن