خانه / مدرسان موسسه / رزومه پروانه نجفی
رزومه حسین رحمتیان مدرس رسمی هتلداری و گردشگری

رزومه پروانه نجفی

جهت حمایت از ما، لطفا امتیاز این پست را از طریق ستاره های بالا مشخص کنید (فقط بر روی ستاره ها کلیک کنید)

   رزومه پروانه نجفی   رزومه

  • مشخصات فردی
  • نام : پروانه
  • نام خانوادگی: نجفی
  • محل تولد و سکونت: تهران

سوابق تحصیلی:

  • کارشناسی ارشد:  مهندسی مواد و طراحی کارخانجات صنایع غذایی ( از سال 89 تا 91 )
  • کارشناسی: مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی ( از سال 85 تا 88 )

سوابق آموزشی و تجربی:

  • تدریس در رشته صنایع غذایی در دانشگاه غیرانتفاعی
  • مدیریت گروه صنایع غذایی در دانشگاه غیرانتفاعی
  • تدریس دوره پیشخدمت اداری در سازمان اداره کل کابخانه های عمومی استان البرز
  • آموزش کلیه نیروهای خدماتی مجتمع آموزشی حکمت شهر ری
  • آموزش تشریفات و فنون پذیرایی گروه صنعتی گلرنگ
  • آموزش پرسنل شرکت شهر فرودگاهی فرود گاه امام خمینی (ره)
  • آموزش ارتباطات و آداب معاشرت روزنامه هم وطن امروز
  • آموزش پذیرایی و تشریفات شرکت پاکندکار کورش
  • تدریس کارگاه آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی و همچنین شیمی مواد غذایی (به همراه محلول سازی) در آزمایشگاه همکار دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد با اعطای گواهی نامه به دانشجویان
  • تدریس دوره های تئوریک اصول نگهداری و انبارمانی مواد غذایی در دانشگاه
  • تدریس دوره محیط زیست و بهداشت کارخانه و مواد غذایی در دانشگاه
  • آموزش تشریفات در شرکت اسنپ
  • آموزش کلیه کارکنان خدماتی در ساختمان مرکزی و شعب بانک توسعه تعاون

سوابق پژوهشی :

  • همکار طرح پایش در دانشگاه شهید بهشتی تهران (انیسیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور)
  • همکاری با مرکز زیست فناوری دانشگاه تهران در زمینه تولید پروبیوتیک انسانی
  • راه اندازی آزمایشگاه مجازی میکروبیولوژی و شیمی مواد غذایی در آزمایشگاه دانشگاه
  • ترجمه متون تخصصی در زمینه صنایع غذایی و همچنین سایر رشته ها و ویرایش ترجمه کتاب با موضوع بسته بندی صنایع غذایی

 سوابق تحقیقی و مقاله

  • حضور در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کشور، واقع در کرج به مدت یک سال و پژوهش بر روی طرح تحقیقاتی با موضوع: بررسی تغييرات ويژگيهاي کمي و کيفي دانه برخي از ارقام جو و گندم طي فرآيند مالت‌ سازي
  • 3 مقاله در کنگره ملی شیراز در زمینه صنایع غذایی

تالیف کتاب

  • تالیف کتاب در زمینه ی office به صورت کاملا تصویری با عنوان” آشنایی و تسلط بر نرم افزارهای Word, Excel, Powerpoint”
  • تالیف کتاب با موضوع نحوه استفاده از ایمیل و اینترنت به صورت مقدماتی
  • کتاب با موضوع اصطلاحات تخصصی صنایع غذایی به همراه انیمیشن (در حال تالیف)
  • تالیف کتاب های کوتاه صوتی در زمینه فرآیند محصولات مختلف در صنایع غذایی

درباره ی گروه آموزشی نوشیجان

گروه آموزشی نوشیجان حـاصل یـک تفـکر تـحول گـرا و خلاق مـحور اسـت ، فـعالـیت ما بر سه محور آموزش حضوری در محل کارشما، آموزش های غیرحضوری(مجازی) و محصولات آموزشی می چرخد و تمام سعی ما بر این خواهد بود که همیشه مشتریانی راضی و وفادار گرد هم آوریم.
  • دیدگاه شما پس از تایید در سایت نمایش داده می شود.
  • از ارسال متن بصورت فینگلیش خودداری نموده و فارسی تایپ کنید.
  • دیدگاه و سوالات شما توسط کارشناسان ما بین 1 تا 12 ساعت پاسخ داده خواهد شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

  • سلام ! حدس بزنید