خانه / مدرسان موسسه / رزومه پروانه نجفی
رزومه حسین رحمتیان مدرس رسمی هتلداری و گردشگری

رزومه پروانه نجفی

رزومه پروانه نجفی
4.9 امتیاز در مجموع 19 رای از 1 تا 5

   رزومه پروانه نجفی   رزومه

  • مشخصات فردی
  • نام : پروانه
  • نام خانوادگی: نجفی
  • محل تولد و سکونت: تهران

سوابق تحصیلی:

  • کارشناسی ارشد:  مهندسی مواد و طراحی کارخانجات صنایع غذایی ( از سال 89 تا 91 )
  • کارشناسی: مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی ( از سال 85 تا 88 )

سوابق آموزشی و تجربی:

  • تدریس در رشته صنایع غذایی در دانشگاه غیرانتفاعی
  • مدیریت گروه صنایع غذایی در دانشگاه غیرانتفاعی
  • تدریس دوره پیشخدمت اداری در سازمان اداره کل کابخانه های عمومی استان البرز
  • آموزش کلیه نیروهای خدماتی مجتمع آموزشی حکمت شهر ری
  • آموزش تشریفات و فنون پذیرایی گروه صنعتی گلرنگ
  • آموزش پرسنل شرکت شهر فرودگاهی فرود گاه امام خمینی (ره)
  • آموزش ارتباطات و آداب معاشرت روزنامه هم وطن امروز
  • آموزش پذیرایی و تشریفات شرکت پاکندکار کورش
  • تدریس کارگاه آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی و همچنین شیمی مواد غذایی (به همراه محلول سازی) در آزمایشگاه همکار دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد با اعطای گواهی نامه به دانشجویان
  • تدریس دوره های تئوریک اصول نگهداری و انبارمانی مواد غذایی در دانشگاه
  • تدریس دوره محیط زیست و بهداشت کارخانه و مواد غذایی در دانشگاه
  • آموزش تشریفات در شرکت اسنپ
  • آموزش کلیه کارکنان خدماتی در ساختمان مرکزی و شعب بانک توسعه تعاون

سوابق پژوهشی :

  • همکار طرح پایش در دانشگاه شهید بهشتی تهران (انیسیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور)
  • همکاری با مرکز زیست فناوری دانشگاه تهران در زمینه تولید پروبیوتیک انسانی
  • راه اندازی آزمایشگاه مجازی میکروبیولوژی و شیمی مواد غذایی در آزمایشگاه دانشگاه
  • ترجمه متون تخصصی در زمینه صنایع غذایی و همچنین سایر رشته ها و ویرایش ترجمه کتاب با موضوع بسته بندی صنایع غذایی

 سوابق تحقیقی و مقاله

  • حضور در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کشور، واقع در کرج به مدت یک سال و پژوهش بر روی طرح تحقیقاتی با موضوع: بررسی تغييرات ويژگيهاي کمي و کيفي دانه برخي از ارقام جو و گندم طي فرآيند مالت‌ سازي
  • 3 مقاله در کنگره ملی شیراز در زمینه صنایع غذایی

تالیف کتاب

  • تالیف کتاب در زمینه ی office به صورت کاملا تصویری با عنوان” آشنایی و تسلط بر نرم افزارهای Word, Excel, Powerpoint”
  • تالیف کتاب با موضوع نحوه استفاده از ایمیل و اینترنت به صورت مقدماتی
  • کتاب با موضوع اصطلاحات تخصصی صنایع غذایی به همراه انیمیشن (در حال تالیف)
  • تالیف کتاب های کوتاه صوتی در زمینه فرآیند محصولات مختلف در صنایع غذایی

درباره ی گروه آموزشی نوشیجان

گروه آموزشی نوشیجان حـاصل یـک تفـکر تـحول گـرا و خلاق مـحور اسـت ، فـعالـیت ما بر سه محور آموزش حضوری در محل کارشما، آموزش های غیرحضوری(مجازی) و محصولات آموزشی می چرخد و تمام سعی ما بر این خواهد بود که همیشه مشتریانی راضی و وفادار گرد هم آوریم.
  • دیدگاه شما پس از تایید در سایت نمایش داده می شود.
  • از ارسال متن بصورت فینگلیش خودداری نموده و فارسی تایپ کنید.
  • دیدگاه و سوالات شما توسط کارشناسان ما بین 1 تا 12 ساعت پاسخ داده خواهد شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

  • سلام ! حدس بزنید