مدرسان ما

رزومه پروانه نجفی (مدرس زبان انگلیسی و تشریفات)

4.9/5 - (21 امتیاز)

   رزومه پروانه نجفی  

  • مشخصات فردی
  • نام : پروانه
  • نام خانوادگی: نجفی
  • محل تولد و سکونت: تهران

سوابق تحصیلی:

  • کارشناسی ارشد:  مهندسی مواد و طراحی کارخانجات صنایع غذایی ( از سال 89 تا 91 )
  • کارشناسی: مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی ( از سال 85 تا 88 )

سوابق آموزشی و تجربی:

  • تدریس در رشته صنایع غذایی در دانشگاه غیرانتفاعی
  • مدیریت گروه صنایع غذایی در دانشگاه غیرانتفاعی
  • تدریس دوره پیشخدمت اداری در سازمان اداره کل کابخانه های عمومی استان البرز
  • آموزش کلیه نیروهای خدماتی مجتمع آموزشی حکمت شهر ری
  • آموزش تشریفات و فنون پذیرایی گروه صنعتی گلرنگ
  • آموزش پرسنل شرکت شهر فرودگاهی فرود گاه امام خمینی (ره)
  • آموزش ارتباطات و آداب معاشرت روزنامه هم وطن امروز
  • آموزش پذیرایی و تشریفات شرکت پاکندکار کورش
  • تدریس کارگاه آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی و همچنین شیمی مواد غذایی (به همراه محلول سازی) در آزمایشگاه همکار دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد با اعطای گواهی نامه به دانشجویان
  • تدریس دوره های تئوریک اصول نگهداری و انبارمانی مواد غذایی در دانشگاه
  • تدریس دوره محیط زیست و بهداشت کارخانه و مواد غذایی در دانشگاه
  • آموزش تشریفات در شرکت اسنپ
  • آموزش کلیه کارکنان خدماتی در ساختمان مرکزی و شعب بانک توسعه تعاون
پیشنهاد می‌کنیم ببینید  رزومه حسین رحمتیان (مدرس تشریفات و توسعه کارکنان)

سوابق پژوهشی :

  • همکار طرح پایش در دانشگاه شهید بهشتی تهران (انیسیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور)
  • همکاری با مرکز زیست فناوری دانشگاه تهران در زمینه تولید پروبیوتیک انسانی
  • راه اندازی آزمایشگاه مجازی میکروبیولوژی و شیمی مواد غذایی در آزمایشگاه دانشگاه
  • ترجمه متون تخصصی در زمینه صنایع غذایی و همچنین سایر رشته ها و ویرایش ترجمه کتاب با موضوع بسته بندی صنایع غذایی

 سوابق تحقیقی و مقاله

  • حضور در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کشور، واقع در کرج به مدت یک سال و پژوهش بر روی طرح تحقیقاتی با موضوع: بررسی تغييرات ويژگيهاي کمي و کيفي دانه برخي از ارقام جو و گندم طي فرآيند مالت‌ سازي
  • 3 مقاله در کنگره ملی شیراز در زمینه صنایع غذایی

تالیف کتاب

  • تالیف کتاب در زمینه ی office به صورت کاملا تصویری با عنوان” آشنایی و تسلط بر نرم افزارهای Word, Excel, Powerpoint”
  • تالیف کتاب با موضوع نحوه استفاده از ایمیل و اینترنت به صورت مقدماتی
  • کتاب با موضوع اصطلاحات تخصصی صنایع غذایی به همراه انیمیشن (در حال تالیف)
  • تالیف کتاب های کوتاه صوتی در زمینه فرآیند محصولات مختلف در صنایع غذایی
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
سلام!

اگر سوال شما در سوالات متداول نیست ما آماده پاسخگویی هستیم

  • گروه آموزشی نوشیجان از سال 1384 با شماره ثبت 25673 فعالیت می نماید. و دارای نماد اعتماد و نماد ساماندهی از مرکز توسعه تجارت الکترونیک است که در قسمت پایین سایت قابل مشاهده است.
  • بعد از خرید هر فایل یا دوره شما می توانید نام خود را در نوار بالای سایت در جلو پنل کاربری مشاهده نمایید. اگر روی پنل کلیک نمایید وارد پنل کاربری شده و در آنجا از طریق دانلود ها به فایل دانلودی و دروره ها که با رنگ قرمز مشخص شده به دوره های آموزشی دسترسی خواهید داشت.
  • شما می توانید از طریق لینک زیر دوره مورد نظر خود را انتخاب نموده و جهت برگزاری دوره در محل خودتان با جهت مشاوره تماس بگیرید. https://www.nooshijanco.ir/karkonan
SocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocial