آموزش پذیرایی و تشریفاتدپارتمان آموزشفیلم آموزشی تشریفات

فیلم چیدمان ظروف در میز غذاخوری

فیلم چیدمان ظروف در میز غذاخوری

یکی از موارد تشریفاتی که مورد توجه کلیه افراد در امور میزبانی و پذیرایی قرار میگیرد  ست کردن صحیح میز غذا خوری است.که در اصطلاح بازار کار به آن کاور کردن می گویند .

آموزش پذیرایی

در این فیلم شما با قرارگیری مکان درست کلیه ظروف آشنا می شوید دوره های بومی سازی شده این آموزش ها در مرکز آموزش هتلداری و گردشگری نوشیجان برای علاقمندان  برگزار می شود در صورت نیاز می توانید جهت مشاوره رایگان یا هماهنگی جهت برگزاری  دوره های آموزشی با ما تماس بگیرید.

سلام من نانسي ميچل هستم مدافع اصول و آداب تشريفات و امروز داريم در مورد آداب مربوط به غذاخوردن صحبت ميكنيم. امروز قصد دارم به شما یه چیدمان میز رو نشون بدم و کمکتون کنم که بتونید بفهمید چه چیز کجا قرار داره.
امروز شما یک چیدمان خیلی کامل رو می بینید که ممکنه هر بار که برای کار یا تفریح برای غذا بیرون میرید، نبینید. ولی این کمکتون میکنه که زمانی که در موقعیتی قرار میگیرید که وسایل غذاخوریتون به روش خاصی چیده شده و باید بدونید چطور از اون ها استفاده کنید، احساس راحتی بکنید. بشینید، به چیدمان میز نگاه کنید و سر نخ هایی در مورد نوع غذا پیدا کنید.
برای مثال قاشق ها و چنگال ها و کاردهای شما به ترتیبی که مورد استفاده قرار خواهد گرفت چیده شدند؛ از بیرون به سمت بشقاب سرویس شما.همین طور در مورد لیوان‌ها؛ لیوان ها هم به ترتیبی که مورد استفاده قرار خواهد گرفت چیده شدن از این نشانه ها برای اینکه بدونید باید منتظر چه چیزی باشید، استفاده کنید.
بیاید اول از همه یه نگاهی به قاشق ها و چنگال ها و کاردها بکنیم. همانطور که گفتم این یه چیدمان خیلی پرکاره و شما همیشه این چیدمان رو نمیبینید. وقتی میرید توی یه رستوران غذا بخورید واسه اینکه شما وسایل غذاخوری رو میگیری که بهشون احتیاج دارید. زمانی که شما کرس غذایی بعدی رو سفارش می دید وسایل غذاخوری اون ها همراه با غذا میان. وقتی شما خونه کس دیگه ای غذا میخورید احتمالا تمام این وسایل رو نمی بینید ولی امروز ما هر چیزی که ممکنه با اون مواجه بشید رو به شما نشون میدیم.
کارد ها و قاشق ها در سمت راست بشقاب و چنگال ها در سمت چپ بشقاب چیده میشن. بیاین با سمت راست بشقاب شروع کنیم. چنگال کوچکی که در کاسه قاشق سوپ قرار داده شده، میگه که کوکتل دریایی در کار خواهد بود. بعدی سوپه چرا که قاشق سوپ داریم. قاشق بعدی برای چای یا قهوه است. بعد از اون، کارد برای غذاهای دریایی و کارد بعدی برای سالاد خواهد بود چرا که در ایالات متحده ما سالاد را قبل از سرو غذای اصلی می خوریم. کارد آخر که به بشقاب شما نزدیکتره برای غذای اصلی شماست. حالا اگر به سمت چپ نگاه کنید چنگال ها هم به ترتیبی که مورد استفاده قرار می‌گیرند، چیده شدن. چنگال بیرونی، چنگال ماهیه برای غذای ماهی و بعدی برای سالاد و بعد از اون چنگال غذای اصلیه. بنابراین وقتی نشستید، به چیدمان میز نگاه کنید و نشانه هایی از نحوه چیدمان پیدا کنید. وسایل غذاخوری بالای بشقاب برای سرو دسر هستند. شما هیچ وقت نباید نگران این باشید که از اون ها برای سالاد یا سوپ استفاده کنید. اگر بالای چیدمان گذاشته شدند، برای دسر هستند، بذارین همونجا باشند تا اینکه به آخرغذا برسیم بعدا وقتی در مورد کرس سوپ حرف می‌زنیم بهتون میگم که چطور اون ها رو به جای خودشون انتقال بدین.
کدی در مورد چیدمان میز وجود داره؛ اگر حروف BMW رو به خاطر داشته باشید همیشه میدونید چیدمانتون از کجا شروع و کجا تموم میشه. زمانی که یه پشت میز خیلی خیلی شلوغ نشستین، اغلب نمیدونین که بشقاب نونتون در سمت راست قرار گرفته یا چپ. اگر حروف BMW رو بخاطر بیارید همانطور که اون ها رو از چپ به راست می خونیم حروف یادآور کلماتی هستن؛ B برای Bread plate، M برای Main course و یا middle در وسط چیدمان غذا و W برای Wine، Water و یا W در glassware. اینطوری هرگز بشقاب نون اشتباه رو برنمی دارید. BMW راهنمای شما در چیدمان میزه. بعد از این در مورد دستمال سفره و نحوه استفاده ازاون و مکان قرار دادن اون صحبت خواهیم کرد.

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  آموزش سخنرانی حرفه ای
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن