آموزش نیروی خدماتی (اداری)آموزش پذیرایی و تشریفاتدپارتمان آموزش

تکنیک جلوگیری از کف کردن چای آبدارچیان

تکنیک جلوگیری از کف کردن چای آبدارچیان

دائما هر شغلی با تکینیک هایی همراه است که کارکنان بعد از سالها تجربه اطلاعی از آنها ندارند و ممکن است بصورت سنتی و با آموخته های قبلی به کار خود ادامه دهند.

با این مقدمه کوتاه امروز قصد ندارم یکی از تکنیک های شغل آبدارچیان اداری را در اختیار شما عزیزان قرار دهم.شاید در مهمانیها و یا در شرکت یا اداره ای که با چای از شما پذیرایی شده دیده باشید که روی برخی از فنجان هاکف جمع شده است.و در این زمان خوردن چنین چایی برای شما لذت بخش نیست.

دلایل کف روی چای عبارت است از:

1- احتمالا آب کاملا جوش نبوده است

2- آب داخل کتری و یا سماور سرد شده است

3- آب جوش از فاصله زیاد روی چای ریخته شده است

باید بدانیم اگر ما چای کف کرده برای مهمان یا مشتری شرکت بیاوریم به هیچ عنوان تشریفاتی نبوده و نشان از بی توجهی ما است.

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  اصطلاحات مربوط به انواع هتل و انوع اتاق در هتل

چکار کنیم که چای کف نکند؟

بهترین تکنینک برای جلوگیری از کف کردن چای و همچنین تنظیم رنگ چای این است که برخلاف روش سنتی که همه آبدارچیان انجام می دهند عمل نماییم.

یعنی اینکه بجای اینکه اول در فنجان چای بریزیم ابتدا آب جوش ریخته شود و بعد چای را به آب جوش اضافه نماییم. با این ترفند ساده ما دیگر چای کف آلود نخواهیم داشت.

دلیل کف کردن چای آبدارچیان

موسسه آموزش هتلداری و گردشگری نوشیجان با استفاده از مدرسان مجرب سعی دارد بهترین روش های آموزشیرا در جهت ارتقای مهارت کارکنان در دوره های آموزش فنون پذیرایی و تشریفات در اختیار آبدارچیان اداری قرار دهد.

جهت مشاوره رایگان و آموزش کارکنان خدماتی شرکت یا سازمان خود با ما در تماس باشید.

نویسنده: حسین رحمتیان

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن