خانه / محصولات آموزشی / جزوه و سوال میزآرا هتل
جزوه و سوال میزآرا هتل شرکت نوشیجان

جزوه و سوال میزآرا هتل

جزوه و سوال میزآرا هتل
4.5 امتیاز در مجموع 24 رای از 1 تا 5

جزوه و سوال میزآرا هتل

جزوه و سوال میزآرا هتل

کلیه جزوات تشریفات بر اساس استاندارد های شغلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تهیه و تنظیم شده است و در کلیه مراکز آموزشی تدریس می گردد.

جزوه و سوال میزآرا هتل

جزوه و سوال میزآرا هتل 1

فهرست مطالب

مقدمه. 2

تاريخچه ميزآرايي. 3

خلق حال و هوا 4

چيدن ميز. 7

طراحي فضاي نشيمن ميز. 9

نظافت ميز. 10

مناسب ترین میز. 12

ایده هایی برای چیدمان یک اتاق غذاخوری سنتی. 14

رنگ… 17

رنگ های اصلی. 21

هماهنگی (هارمونی) رنگ: 36

تأثیرات روانی رنگ ها 40

آرایش گلدان برای میز آرایی در دکوراسیون مدرن. 44

ایده هایی زیبا برای گل آرایی منزل تان. 57

طعم غذا در این اتاق متفاوت است.. 65

اندازه و شکل میز غذاخوری.. 71

آداب آرايش ميز براي ميهماني هاي رسمي: 76

چیدمان بسیار ساده برای یک میز عادی و غیر رسمی. 81

پشت میز غذا بخوریم یا روی زمین؟! 94

آموزش روش های چیدن سفره و سفره آرایی,آموزش روش های چیدن سفره 95

هنر پذیرایی از مهمان. 106

وظيفه مهما ن ها و ميزبان ها 109

آداب ارتباط کلامی  111

جزوه میز آرا هتل

درباره ی گروه آموزشی نوشیجان

گروه آموزشی نوشیجان حـاصل یـک تفـکر تـحول گـرا و خلاق مـحور اسـت ، فـعالـیت ما بر سه محور آموزش حضوری در محل کارشما، آموزش های غیرحضوری(مجازی) و محصولات آموزشی می چرخد و تمام سعی ما بر این خواهد بود که همیشه مشتریانی راضی و وفادار گرد هم آوریم.
  • دیدگاه شما پس از تایید در سایت نمایش داده می شود.
  • از ارسال متن بصورت فینگلیش خودداری نموده و فارسی تایپ کنید.
  • دیدگاه و سوالات شما توسط کارشناسان ما بین 1 تا 12 ساعت پاسخ داده خواهد شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

  • سلام ! حدس بزنید