آموزش در محل کار شمادوره های آموزش حضوری

آموزش دوره تخصصی قصابی

ارائه امتیاز به این مطلب

دوره تخصصی قصابی

دراین دوره چه مطالبی آموزش داده می شود

  • آموزش برش لاشه ها به چهار قسمت اصلی
  • آموزش تشخیص کیفی مواد پروتئینی
  • آموزش برش و خرد کردن گوشت و مرغ و ماهی و میگو
  • آموزش مرینیت کردن کلیه مواد پروتئینی
  • آموزش کار کردن صحیص با چاقو
  • آموزش اوزان استاندارد مواد پروتئینی
  • آموزش علائم فساد در محصولات پروتئینی
  • آموزش جدا سازی بافت چربی و دنده ها

آموزش کل دوره در ۳ جلسه به مدت ۱۲ ساعت میباشد.

آموزش تخصصی قصابی

جهت افزایش اطلات تئوری خوری خود می توانید کتاب هنر قصابی (آماده سازی گوشت برای آشپزخانه و رستوران) را مطالعه نمایید

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
سلام!

اگر سوال شما در سوالات متداول نیست ما آماده پاسخگویی هستیم

  • گروه آموزشی نوشیجان از سال 1384 با شماره ثبت 25673 فعالیت می نماید. و دارای نماد اعتماد و نماد ساماندهی از مرکز توسعه تجارت الکترونیک است که در قسمت پایین سایت قابل مشاهده است.
  • بعد از خرید هر فایل یا دوره شما می توانید نام خود را در نوار بالای سایت در جلو پنل کاربری مشاهده نمایید. اگر روی پنل کلیک نمایید وارد پنل کاربری شده و در آنجا از طریق دانلود ها به فایل دانلودی و دروره ها که با رنگ قرمز مشخص شده به دوره های آموزشی دسترسی خواهید داشت.
  • شما می توانید از طریق لینک زیر دوره مورد نظر خود را انتخاب نموده و جهت برگزاری دوره در محل خودتان با جهت مشاوره تماس بگیرید. https://www.nooshijanco.ir/karkonan
SocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocial