آموزش در محل کار شمادوره های آموزش حضوری

آموزش صفر تا صد رستوران داری-گارسون رستوران

4.4/5 - (44 امتیاز)

آموزش رستوران (اصول پذیرایی و مهمانداری)

با نظر به اين که ظاهر آراسته و نحوه برقراري ارتباط کارکنان هر سازمان نقش بسيار موثري در موفقيت آن سازمان دارد.  يکي از واحدهاي تاثيرگذار در اين مهم، واحد پذيرايي و مهمانداري مي باشد که با کمترين اشتباه اين  واحد،  ممکن است يک خاطره بد در ذهن مراجعه کننده شکل گيرد و ممکن است خسارات جبران ناپذير به سازمان  وارد سازد در صورتي که رفتار حرفه اي و آداب داني اين گروه مي تواند موجبات آرامش خاطر و آسايش مديران و کارکنان هر شرکت يا سازمان را فراهم آورد. در همين راستا  گروه آموزشی نوشیجاندر جهت آشنايي هرچه بيشتر اين افراد با اصول و فنون پذيرايي و مهمانداري حرفه ای، دوره آموزشي اصول و فنون پذيرايي، تشريفات و ميزباني در سازمان ها و شرکت ها را برگزار مي نمايد.تا بتوان ضعف های رستوران را به حداقل برساند

1.آشنايي با صنعت مهمانداري

  •     ضوابط و مقررات اوليه مراكز پذيرائي
  •     جايگاه فعلي صنعت مهمانداري در ايران و جهان

2. بهداشت فردي، جمعي، محيطي، ظروف پذيرايي و مواد غذايي

  •     نقش بهداشت فردي در تامين سلامتي انسان
  •     استحمام و تاثير آن در سلامتي

  •     علائم ظاهري بيماري ها
  •     سرويس هاي بهداشتي عمومي
  •     آب آشاميدني
  •     چگونگي نگهداري مواد غذايي
  •     اصول نظافت آبدارخانه ها و محل طبخ غذا
  •     اصول شستشوي ظروف و مواد غذايي

3.آشنايي با وسايل و تجهيزات، ميز و صندلي و نحوه آرايش آن ها

  •     شناخت وسايل وتجهيزات؛ روش کار با آن ها و کاربرد اختصاصي هريک
  •     شناخت انواع ميز و صندلي
  •     طرز چيدمان ميزها
  •     تعيين فواصل ميز و صندلي ها
  •     انواع روميزي ها
  •     دستمال سفره ها و طرز بكارگيري آن ها
  •     چيدمان ظروف روي ميزها و روش هاي مختلف آن در مناسبت هاي گوناگون
  •     تجهيزات و ملزومات ميزآرائي
  •     رعايت موارد ايمني در چيدمان ميزها
  •     گل آرائي
  •     ميز آرائي در فضاي باز و بسته و فرق آن ها با يكديگر

4.آشنايي با انواع سرویس های بین المللی

  •     روش هاي مختلف مهماني و پذيرايي شامل:
  •     سرويس فرانسوي
  •     سرويس سيلور يا انگليسي
  •     سرويس بشقابي
  •    انواع سرويس دهي بوفه
  •     سرويس روسي

5.نحوه آماده سازي سالن رستوران و چيدن ميزها

  •     آماده سازي سرويس ها قبل از برگزاري مراسم
  •     استيشن بندي
  •     تفكيك ملزومات
  •     استانداردهاي چيدمان روي ميزها
  •     روش هاي جمع آوري سرويس هاي ميز پس از مصرف

6.آشنايي با نحوه سرو غذاها

  •     چيدمان ميز صبحانه
  •     چيدمان ميز نهار
  •     نحوه سرو صبحانه
  •     نحوه سرو غذا
  •     نحوه سرو نوشيدني ها
  •     روش هاي سرو نهار و صبحانه به صورت بوفه

7.آشنايي با نحوه سرو نوشيدني ها (چاي، قهوه، كافه گلاسه، بستني و . . . )

  •     آشنايي با نوشيدني هاي سرد و گرم و کاربرد هر کدام
  •     آشنايي با دسرها
  •     نحوه حمل نوشيدني ها
  •     روش هاي سرو نوشيدني ها و دسرجات روي ميز
  •     روش جمع آوري ظروف مربوطه پس از مصرف

8.ارتباط ميزبان با آشپزخانه

  •     استانداردها و ويژگي هاي ظاهري آبدارچيان مرد و زن
  •     ويژگي هاي گارسون مخصوص حمل غذا از آشپزخانه
  •     نحوه حمل غذا از آشپزخانه
  •     نحوه تحويل غذا به گارسون سرو

آموزش رستوران داری

9.منو شناسي و منو نويسي براي پيش غذاها، غذاهاي اصلي، دسرها(ايراني و خارجي)

  •     تعريف منو
  •     تاريخچه منو
  •     طبقه بندي غذاها
  •     نظم و ترتيب در طراحي منو
  •     ويژگي هاي يك منوي خوب
  •     تعريف انواع رسيپي
  •     تنوع غذا در منوها
  •     انواع منو
  •     جايگاه انواع خوراكي ها و نوشيدني ها در تركيب منو

10.آداب معاشرت با مهمانان، همكاران و ايجاد ارتباط با آن ها

  •     آداب معرفي كردن
  •     آداب سخن گفتن
  •     آداب خوردن و آشاميدن
  •     الگوهاي رفتار فردي با همكاران
  •     روش تقاضا كردن و احترام گذاشتن به طرف مقابل

11.روش هاي برگزاري مهماني ها و جشن ها

12. مهارت مديريت زمان و کارتيمي در مهمانداري و پذيرايي

12.كمك هاي اوليه مورد نياز براي گارسون ها

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
سلام!

اگر سوال شما در سوالات متداول نیست ما آماده پاسخگویی هستیم

  • گروه آموزشی نوشیجان از سال 1384 با شماره ثبت 25673 فعالیت می نماید. و دارای نماد اعتماد و نماد ساماندهی از مرکز توسعه تجارت الکترونیک است که در قسمت پایین سایت قابل مشاهده است.
  • بعد از خرید هر فایل یا دوره شما می توانید نام خود را در نوار بالای سایت در جلو پنل کاربری مشاهده نمایید. اگر روی پنل کلیک نمایید وارد پنل کاربری شده و در آنجا از طریق دانلود ها به فایل دانلودی و دروره ها که با رنگ قرمز مشخص شده به دوره های آموزشی دسترسی خواهید داشت.
  • شما می توانید از طریق لینک زیر دوره مورد نظر خود را انتخاب نموده و جهت برگزاری دوره در محل خودتان با جهت مشاوره تماس بگیرید. https://www.nooshijanco.ir/karkonan
SocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocialSocial