ثبت نام دوره فنون پذیرایی و تشریفات اداری
شنبه, 17 آبان 1404
  • خانه
  • درباره ما
  • مدرسان ما
  • پرداخت آنلاین
  • کارگاه وسمینارها
  • مراحل خرید دوره
  • نوشته تصادفی
  • مشاهده سبد خرید
    سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.
    رفتن به فروشگاه
  • ورود
  • واتس آپ
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  • فیسبوک
  • منو
  • ورود
  • مشاهده سبد خرید
    سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.
    رفتن به فروشگاه
آموزش پذیرایی، تشریفات اداری و هتل داری گروه مهارت گستر نوشیجان
  • خانه
  • مقالات
    • پذیرایی و تشریفات
      • فیلم تشریفات
      • کارکنان خدماتی (اداری)
      • فنون پذیرایی سالن و تالارها
      • آداب معاشرت و مشتری مداری
    • هتل داری
      • مدیریت هتل داری
      • فرانت آفیس هتل
      • خانه داری هتل
      • رستوران هتل
      • کافی شاپ
    • گردشگری
      • تور لیدر (ایرانگردی،جهانگردی)
      • راهنمای طبیعت گردی
      • مدیریت فنی بند ب
      • مدیریت گردشگری
      • گردشگری کودک
      • رادیو گردشگری
      • عکاسی گردشگری
    • کسب و کار
      • برندینگ
      • کوچینگ
      • سخنرانی و فن بیان
      • مذاکره و مدیریت جلسه
      • توسعه فردی و شغلی
  • آموزش در محل شما
    • کارکنان پذیرایی و خدمات
    • نگهبانی و حفاظت فیزیکی
    • واحد نقلیه و رانندگان اداری
    • منشی و مسئول دفتر مدیران
    • کارکنان غیر درمانی بیمارستانها
    • کارکنان رستوران و تالارها
    • کارمندان و کارشناسان
    • کارکنان هتل ها
  • دوره های مجازی
    • تشریفات
    • توسعه فردی
    • کسب و کار
    • گردشگری
    • هتلداری
    • دوره های رایگان رایگان
    • آزمون های رایگان
      • آزمون هتل داری
      • آزمون گردشگری
  • محصولات آموزشی
    • پاورپوینت آموزشی
    • سوال و جزوه گردشگری
    • سوال و جزوه هتل داری
    • فیلم آموزشی
    • محصولات گردشگری
    • محصولات هتل داری
    • کتاب الکترونیک
    • محصولات رایگان رایگان
    • سبد خرید
  • دوره مهمانداری
    • مهماندار اداری
    • مهماندار رستوران
    • مهماندار قطار
    • مهماندار اتوبوس
    • مهماندار هواپیما
    • مهماندار مهمانسرا و مامور سرا
  • تماس با ما
  • پنل کاربری –
    • ورود / عضویت
  • مشاهده سبد خرید
    سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.
    رفتن به فروشگاه
دانلود جزوه و سوال دیپلم هتل داری

آموزش آنلاین پذیرش هتل

  • آموزش غیر حضوری پذیرش هتل (کارمند پذیره)

    آموزش غیر حضوری پذیرش هتل (کارمند پذیره)

    گروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان

    سطح دشواری: متوسط

    Number of lessons: 24

موضوعات دوره ها
  • تشریفات
  • توسعه فردی
  • کسب و کار
  • گردشگری
  • هتلداری
سرفصل های این دوره آموزشی
  • بخش اول: سازماندهي و تجزیه و تحلیل تشكیلات هتل
    • سازمان هتل ها
    • انواع هتل ها
    • درجه بندي هتل ها 
    • نمودار سازماني هتل و اهمیت آن
  • وظایف شغلي قسمت هاي مختلف بخش پذیرش میهمان
    • قسمت هاي مختلف بخش پذیرش میهمان
    • وظایف شغلي بخش پذیرش میهمان
  • بخش سوم: برقراري ارتباط مؤثر با میهمانان و مشتریان هتل
    • تعریف ارتباط و انواع آن
    • اهمیت رسیدگي به شكایات و گلایه میهمانان
    • آداب معاشرت اجتماعي و الگوهاي رفتاري
  • بخش چهارم: پذیرش میهمانان در هتل 
    • فرم ثبت پذیرش میهمان
    • روش پذیرش میهمان گروهی و انفرادی
    • شیوه فروش اتاق جهت اقامت در روز
  • بخش پنجم: انجام امور اجرایي بخش پذیرش میهمان 
    • روش ثبت وقایع و گزارشات
    • کارت کلید و انواع آن
    • روش پاسخگویي به تلفن
    • مدارك شناسایي میهمانان
    • وظایف کارمند شیفت شب بخش پذیرش میهمان
  • بخش ششم: معرّفي خدمات و اتاق هاي هتل به میهمانان و مشتریان
    • بخش هاي داخلي هتل
    • انواع اتاق ها و قیمت هاي مختلف
    • برنامه هاي ویژه فروش اتاق و خدمات و تخفیف
  • بخش هفتم: اجراي قوانین و مقررات مربوط به هتل ها 
    • قیمت گذاری اتاق در هتل
    • قوانین اصلی هتل ها و مراکز اقامتی
  • بخش هشتم: مراحل خروج مهمان
    • تشریفات check out
  • آمون پایان دوه
    • آزمون پذیرش هتل
جستجو در محتوای وبلاگ
  • تازه ترین
  • محبوب
  • دیدگاه ها
  • بند اشتباهات نیروی  خدماتی
    10 اشتباه رایج نیروی خدماتی در محل کار | راهنمای ارتقای عملکرد حرفه‌ای
  •  آموزش مهماندار رستوران
     آموزش مهماندار رستوران | تبدیل شدن به گارسون حرفه‌ای با مهارت‌های طلایی
  • پذیرایی در جلسات VIP
    نکات طلایی پذیرایی در جلسات VIP | راهنمای تشریفات حرفه‌ای برای شرکت‌ها
  • دستورالعمل پذیرایی
    دستورالعمل پذیرایی در جلسات کاری | راهنمای جامع از مهارت گستر نوشیجان
  • مهارت ارتباطی
    دوره آموزش مهارت‌های ارتباطی ویژه آبدارچیان و نظافتچیان | کلید موفقیت سازمانی از دل ارتباطات آغاز می‌شود
  • جلسه ایرانی
    تفاوت چیدمان جلسات رسمی ایرانی و بین المللی
  • بند اشتباهات نیروی  خدماتی
    10 اشتباه رایج نیروی خدماتی در محل کار | راهنمای ارتقای عملکرد حرفه‌ای
  • آموزش مدیریت آشپزخانه هتل ( کترینگ )1
    آموزش مدیریت آشپزخانه هتل ( کترینگ )
  • هتل
    هتل
  • فرانت آفیس و بک آفیس
    فرانت آفیس و بک آفیس
  • گروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان

    سلام از اینکه موسسه ما را انتخاب کردید از شما سپاسگزاریم...

  • گروه آموزشی مهارت گستر نوشیجان

    سلام و عرض ادب کلیه فایل های خریداری شده بصورت دائم در پنل ک...

  • حسین

    سلام. این نمونه سوالاتی که خریداری کردم، قابل دانلود نیست. ا...

  • زهرا صادقی

    عالی است و بسیار کاربردی...

  • زهرا صادقی

    عالی است...

دسته بندی ها
  • مقالات 187
  • آموزش در محل کار شما 46
  • کارگاه وسمینارها 30
  • آزمون های رایگان 26
  • اخبار 15
  • دوره مهمانداری 6
  • مدرسان ما 6
  • کتاب 2
  • رزومه ما 1
  • دسته بندی نشده 1
خدمات ما
آموزش رانندگان و واحد نقلیه آموزش حراست و حفاظت فیزیکی آموزش پذیرش و خانه داری هتل منشی و مسئول دفتر مدیران آموزش میزبان و سرمیزبان رستوران آموزش آبدارچی و پیشخدمتان اداری
تلفن های تماس 02188398748 02191016994
دوره های آموزشی
موسسه آموزشی مهارت گستر نوشیجان
آموزش رستوران داری
موسسه آموزشی مهارت گستر نوشیجان
دانلود جزوه و سوال دیپلم گردشگری
ارائه مشاوره رایگان
آدرس : تهران - ابتدای خیابان کریم خان زند - کوچه شاهد پلاک 2 09120935196 02188398748 زمان پاسخگویی : 9 صبح الی 6 عصر
برخی از مشتریان ما
ما را دنبال کنید
  • فیسبوک
  • توییتر
  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • واتس آپ
مجوز های ما
samandehi
درگاههای خرید مهارت گستر نوشیجان
لینک های ما
خانه درباره ما مدرسان ما پرداخت آنلاین ارزیابی دوره ها کارگاه و سمینار ها مراحل خرید دوره
© کپی رایت2025, کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت و محصولات آن برای سایت آموزش هتل داری و گردشگری مهارت گستر نوشیجان محفوظ است.
  • فیسبوک
  • توییتر
  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • واتس آپ
دکمه بازگشت به بالا
بستن
  • فیسبوک
  • توییتر
  • اینستاگرام
  • تلگرام
  • واتس آپ
بستن
ورود
فراموشی؟

حساب کاربری ندارید؟