دانلود جزوه و سوال دیپلم گردشگری
آموزش رستورانآموزش هتلداری

آموزش صفر تا صد میوه آرایی و حکاکی روی میوه

5/5 - (2 امتیاز)

میوه آرایی: یادگیری هر هنری در زندگی خالی از لطف نیست و با توجه به اینکه کشور ایران دارای فرهنگ کهن می باشد و هنوز هم بسیاری از مراسم در ایران زنده و پابرجا هستند یادگیری هنر میوه آرایی و حکاکی روی میوه می تواند زیبایی مراسم شما را چند برابر کرده و میز و سفره ها را چشم نواز نماید.

مراسمی که در آنها میوه آرایی نیاز هست عبارتند است:

  • سفره عقده
  • عیدی بردن برای نوعروس در عید نوروز
  • شب یلدا
  • حنابندان
  • جشن نامزدی
  • و….
میوه آرایی

هدف از دوره:

آشنایی با اصول چیدمان و تزیین میزهای میهمانی و مجالس گوناگون و ابداع خلاقیت‌های جدید

چه کسانی در این دوره شرکت می‌کنند:

  •   سرآشپزان
  • کمک آشپزها
  • کارکنان بخش ضیافت و چیدمان هتل‌ها و تالارهای پذیرایی
  • مسئولین تهیه سالادها در هتل‌ها و تالارها
  • نیروهای خدمات پذیرایی
  • کلیه افراد علاقمند به یادگیری یک هنر کاربردی

محتوای دوره:

  • آشنایی با اصول تزیین و آرایش انواع میوه‌ها
  • اصول استفاده از ابزار میوه آرایی و حکاکی
  • چیدمان و تزیین سبدهای مناسب
  • ایجاد اشکال زیبا توسط میوه
  • حکاکی روی میوه‌های ریز و درشت
پیشنهاد می‌کنیم ببینید  ارتباطات درون سازمانی در فرانت آفیس هتل

مدت زمان دوره:

طول دوره سه جلسه  و جمعاً ۱۵ ساعت می‌باشد

الزامات و پیش نیازها:

ابزار اولیه جهت حکاکی که در صورت نیاز هنرجو، آموزشگاه تهیه می‌کند

توصیه‌ها:

  گذراندن این کلیه رشته‌های مرتبط با غذا و آشپزی هتل داری و عزیزان علاقمند توصیه می‌شود

مدرس دوره:

استاد مهدی رحیمی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا