آموزش پذیرایی و تشریفاتدپارتمان آموزشفیلم آموزشی تشریفات

ظروف غذا خوری+فیلم

 ظروف غذا خوری+فیلم

می خواهیم در مورد محل قرار گیری و نحوه استفاده از لوازم غذاخوری حرف بزنیم.لوازم غذا خوری به ترتیبی که مورد استفاده قرار میگیرند چیده شده اند.

بر اساس ترتیب غذاهایی که در منو آمده اند.از بیرون به سمت بشقاب اصلی سرویس شما ،قاشقها و کاردها در سمت راست و چنگالها در سمت چپ قرار دارند.این چیدمان میز به من میگه که اولین کورس غذایی من سوپ خواهد بود و این نحوه گرفتن قاشق هست،یه قاشق مثل مداد در دست قرار میگیرد،بعدا در مورد نحوه خوردن سوپ صحبت خواهیم کرد.

دو روش برای نحوه دردست گرفتن کاردها وجود دارد، یک کار میتواند به عنوان یه ابزار برش استفاده بشود که در این صورت انگشت اشاره شما روی محل اتصال دسته و تیغه کارد قرار میگیرد و از اون برای بریدن استفاده میشود.

چیزایی مثل گوشت و سبزیجات.کارد ماهی تنها استثنا برای این قانون هست .اگر یک کارد ماهی در چیدمان میز شما هست این کارد مثل مداد در دست قرار میگیرد.این طرز نگه داشتن برای اطمینان حاصل کردن از این هست که شما قادر هستید به اینصورت استخانها ،پوست و هرچیزی که بخشی از غذای شما هست را با اون بردارید. سبکهای غذا خوردن یکی سبک آمریکایی و دیگری سبک اروپایی،آمریکا احتمالا تنها فرهنگی در دنیاست که ما بعد از بریدن غذا جای کارد و چنگال رو با هم عوض میکنیم و سعی میکنیم غذایی رو که بریدیم بخوریم.برای نشان دادن آن در ایالات متحده به شکل هست که ما کارد و چنگال را به این صورت در دست میگیریم، میریم سراغ بقیه غذامون،برش رو انجام میدیم و کارد رو بالای بشقاب قرار میدیم،اگر دست راست هستیم چنگال رو به دست راست میدیم و یک لقمه از غذایی که بریدیمش رو با چنگال میخوریم و این تعویض کارد و چنگال رو آنقدر ادامه میدهیم تا اینکه غذا تمام بشود.

Dining table accessories 2 - ظروف غذا خوری+فیلم

سبک اروپایی به این معناست که شما از همون روش در دست گیری لوازم استفاده میکنید و هر بار یک برش انجام میدهید ولی شما کارد را در دست راستتون نگه میدارید و غذا به سمت دهان شما میاد در حالی که مچ دستهای شما روی لبه میز استراحت میکنه و لازم نیست که کارد وچنگال رو بین لغمه هاتون پایین بگذارید.تنها زمانی که شما قاشق و کاردتون رو پایین میگذارید زمانی هست که میخواهید نوشیدنی بنوشید و یا اینکه بخواهید یک تکه از نان تان را بخورید.بگذارید یه کم در مورد مبحثی که کدهای بیکلام سرویس دهی نامیده میشوند صحبت کنیم.فرقی نمیکند که دارین به سبک آمریکایی و یا اروپایی غذا میخورید،پیغام هایی هستند که شما میتونید به کارکنان پیشخدمت بدید که به اونها بگید در کجای پروسه خوردن غذاتون هستید.اگر دارم به سبک آمریکایی غذا میخورم،هربار یه برش از غذا رو میخورم و وقتی میخواهم یه استراحتی بکنم که نوشیدنی بنوشم و یا به هر دلیلی میز رو برای مدتی ترک کنم باید کارد و چنگارم رو به صورتی که فاصله بین اونها باشه قرار بدم و کارد و چنگال روی بشقاب در سمت راست من قرار میگیرند.من این پیغام رو به پرسنل خدمتکار میدم که کار من با این غذا تموم نشده،لطفا برش ندارید و تمیز نکنید.

اگر از سبک آمریکایی استفاده میکنم و کاملا غذام رو خوردم باید کارد و چنگالم رو به صورت خطی روی بشقابم به شکلی که به حالت 10:20 معروفه بگذارم.اگر بشقابتون رو به صورت یه ساعت تصور کنید،چنگکهای چنگال و نوک کارد ساعت 10 و دسته ها 20 دقیقه گذشته از ساعت 10 رو نشون میدن.اونها به صورت موازی و نزدیک به هم ند و این پیغام رو به پرسنل خدمتکار میدن که کار من با این غذا کاملا تموم شده و شما میتونید تمیز کنید.

حالا بیایم به طور مختصر در باره سبک اروپایی غذا خوردن صحبت کنیم.یه بار دیگه نحوه در دست گرفتن کارد و چنکال به همون روشه و تفاوت در اینجاست که من کارد رو بین هر لقمه پایین نمیگذارم و چنگال رو دست به دست نمیکنم. من برش رو انجام میدم و از دست چپم برای آوردن غذا به سمت دهانم استفاده میکنم .آرنجهام رو خیلی نزدیک به بدنم نگه میدارم،مچ دستهام روی لبه میز استراحت میکنه و این کار رو تا ادامه میدم که نیاز داشته باشم جرعه ای نوشیدنی بنوشم ویا به هر دلیلی میز رو ترک کنم در این لحظه زمانی که دارم به روش اروپایی غذا میخورم باید کارد و چنگالم رو به صورت ضربدر روی بشقاب بگذارم تا این کد بی کلام سرویس دهی رو به کارکنان خدمتکار بدم که کار من با این غذا تموم نشده، لطفا برش ندارید.وقتی غذا خوردنم به سبک اروپایی تمام شد دوباره از روش 10:20 روی ساعت استفاده میکنم و کارد و چنگالم رو به صورت موازی و در حالی که چنگکهای چنگال به سمت پایین هست قرار میدهم،این نشون میده که من غذام رو کاملا به این سبک خوردم.

این فیلم توسط سایت آموزشی نوشیجان تزجمه و دوبله گردیده است

نحوه استفاده از ظروف غذا خوری
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن