آموزش پذیرایی و تشریفاتدپارتمان آموزشفیلم آموزشی تشریفات

فیلم آداب خوردن دسر

فیلم آداب خوردن دسر

امروز قصد دارم فیلم جدیدی که توسط موسسه آموزشی هتلداری و گردشگری نوشیجان دوبله و ترجمه شده را برای کلیه علاقمندان به اشتراک بگذارم با توجه به اینکه ما بعد از خوردن غذای اصلی جهت جلوگیری از پر خوری نیازمند به یک مواد غذایی شیرین هستیم خوردن دسر بعد از وعده اصلی پیشنهاد میگردد لذا با توجه به اینکه ما باید آداب غذا خوردن را بلد باشیم و به ترتیب این عمل انجام بگیرد دیدن این فیلم آموزشی را به شما پیشنهاد می دهم.

حالا می خوایم روی دسر متمرکز بشیم فرض می کنیم دسر سرو شده و با چای و قهوه اومده حالا باید چیکار کنیم ؟
پیش تر قاشق و چنگال دسر را از بالای چیدمان بشقابمون برداشتیم و در راست و چپمون قرار دادیم
حالا حق انتخاب استفاده از قاشق و چنگال با هم داریم
به طور سنتی کاری بود که انجام شده
چنگال به عنوان یک نگهدارنده در دست چپ قرار گرفته برای نگه داشتن غذاهای مختلف یا آیتم های موجود در دسر در حالی که قاشق تکه های هر گاز رو ایجاد می کرده این کاری که شما هنوز هم می تونید انجام بدید اگر خواستید فقط از چنگال یا قاشق استفاده کنید هم ایرادی نداره اگر چیزی مثل کیک پنیری و دیگر انواع کیک دارید شما احتمالا فقط به چنگال احتیاج دارید و چنگال به تنهایی جواب میده بین لقمه هاتون چنگال روی بشقاب قرار می گیره همانطور که قبلا اشاره کردیم قاشق چنگال یا کارد نباید بعد از استفاده روی میز یا رو میزی قرار بگیرند بین لقمه ها چنگال رو توی بشقابم قرار میدم اگر خواستم از قاشق و چنگال استفاده کنم هر دو آن ها بین لقمه ها و یا زمانی که دسر تموم شد روی بشقابم قرار می گیرن قهوه در این لحظه توسط پیشخدمت سرو میشه اگر چای یا قهوه نمی خواید نباید فنجونتون رو سر و ته کنید که اعلام کنید این نوشیدنی ها رو نمی خواین فقط دستتون دستتون رو از بالای فنجان رد کنید و زمانی که پیشخدمت برای سرو قهوه یا چای اومد باهاش صحبت کنید و بگید نه ممنون
اگر خامه یا شکر میخواین از فردی که به آن ها نزدیکتره بخواین لطف کنه و این چاشنی ها رو به شما بده اگر نزدیک به شما قرار دارند حتی اگر خودتان از آن ها استفاده نمی کنید این شمایید که باید شروع به گرداندن آن ها بکنید واضح که دور میز شما کسی خواهد بود که به خامه یا شکر احتیاج داشته باشه بنابراین شما کاسه ی شکر را برمی دارید به نفر سمت راست می دهید در مورد خامه به این صورت هر زمان که ظرفی را برمی دارید که دسته داره دسته ی آن باید به سمت کسی باشه که می خواد اونو بگیره این کار گرفتن چاشنی رو آسون می کنه بنابراین شما ممکن ظرف رو به این صورت بگیرید بچرخونیدش و دسته رو به سمت کسی بگیرید که اونو دریافت کنه
یه نکته در مورد دست به دست کردن آیتم ها اگر کسی در سمت راست یا چپ شما خواست چیزی به آن بدید شما نباید از آن ایتم ها زمانی که داره از شما رد میشه استفاده کنید آیتم باید به فردی که درخواست کرده برسه و بعد به سمت کسانی که در کل این پروسه آیتم از اون ها رد شده برگرده به این کار به اصطلاح وقفه ی کوتاه آیتم ها گویند یعنی زمانی که آیتم ها دارند از شما رد میشن تصمیم بگیرید چیزی از سبدتان یا از سینی سرویس بردارید در حالی که کس دیگری آن ها را درخواست اون آیتم ها رو کرده این کار را نکنید این کار بی ادبیه .
قهوه
بیاین فرض کنیم خامه و یا شکر را اضافه کردیم و می خوایم اونو هم بزنیم این کار آروم و بی صدا با استفاده از قاشقتون انجام بدید هر گز قاشق را داخل فنجان نگذارید چون ممکنه بریزه یا برگرده قاشق را از داخل فنجان دربیاورید و همیشه در نعلبکی زیر فنجان قرار دهید .
تی بگ ها
بیاین در مورد این حقیقت صحبت کنیم که ممکنه به پیشخدمت بگید می تونم به جای قهوه چای داشته باشم ممکنه براتون یه قوری سرو به صورت مجزا یا تی بگ بیارن اگر کارتون با تی بگ تمام شده و می خواین اونو از فنجان بیارید بیرون هرگز تی بگ را دور قاشق نچرخونید شما نباید این کاررا بکنید خیلی منظره ی بدی داره اگر تی بگی دارید که نخ نداره و به اندازه لازم داخل آب جوش مونده از قاشقتون استفاده کنید و در نعلبکی قرارش دهید .
به خاطر داشته باشید هر چیزی شبیه تی بگ و بسته شکر یا هر چیزی مجزا از همه یا چاشنی هایی که حالت بگی دارند داشتید زمانی که از اون ها استفاده کردید باید در نعلبکی یا حاشیه بشقاب بشقاب سرو بشقاب نان و.. قرار دهید نباید به روی میز برگرده . بعد از این در مورد خوردن غذاهای چالش برانگیز صحبت می کنیم

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  درصد هزینه غذا (مدیر غذا و نوشیدنی+ مدیر رستوران)

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن