کتاب

کتاب فنون پذیرایی و تشریفات اداری

5/5 - (1 امتیاز)

کتاب فنون پذیرایی و تشریفات اداری

کتاب فنون پذیرایی و تشریفات اداریيكي از دغدغه‌هاي هميشگي مؤسسه آموزشي نوشیجان داشتن منبع معتبر براي دوره‌هاي فنون پذيرايي و تشريفات اداري بوده است از سال 1384كه آموزش‌هاي منابع انساني در حوزه تشريفات و خدمات را آغاز كرده‌ايم سعي بر انتشار منبعي جهت شركت‌كنندگان در دوره‌ها احساس مي‌شد لذا منتظر مانديم تا ميزان تجربيات عملي مؤسسه به اندازه كافي رشد كند تا بتوانيم در انتشار اين نوشتار موفق باشيم و كتاب كاربردي را در اختيار شما عزيزان قرار دهيم.

كتاب فنون پذيرايي و تشريفات اداري در سال 1400 توسط حسين رحمتیان منتشر شد و امروز در اختيار شما عزيزان قرار گرفته است اين كتاب از چهار فصل تشكيل شده است :

کتاب فنون پذیرایی و تشریفات

فصل اول :

به آداب معاشرت و الگوهاي رفتاري مي‌پردازد و در اين بخش شما عزيزان با ضرورت تشريفات و عواقب عدم رعايت تشريفات و همچنين چگونگي برخورد با مهمانان و نحوه پوشش و گفتار صحيح و… آشنا خواهيد شد كه همگي بر اساس شغل مهماندار اداري تدوين شده است .

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  کتاب رایگان کوچینگ توسعه فردی و کسب و کار

فصل دوم:

در خصوص بهداشت فردي و عمومي بحث مي‌شود. از آنجايي كه پرسنل بخش تشريفات اداري با غذا و نوشيدني سروكار دارند يكي از اصولي كه مي‌بايست در شغل خود به آن پايبند باشند رعايت بهداشت فردي است، چرا كه عدم رعايت بهداشت فردي از جانب اين افراد بهداشت عمومي يك اداره يا شركت را به مخاطره مي‌اندازد .

بخش سوم:

كه از اهميت ويژه‌اي برخوردار است به اصول و فنون پذيرايي در جلسات و اتاق مديريت و… مي‌پردازد كه در اين بخش سعي شده است از مرحله آماده‌سازي تا مرحله پذيرايي به‌صورت نكته به نكته مطالبی خدمت شما عزيزان ارائه شود تا شاغلين اين حوزه بتوانند خدمات بهتري را به مهمانان و همكاران ارائه دهند .

در پايان با نظافت محيط آبدارخانه يعني جايي كه كليه پشتيباني تداركات و خدمات از اين قسمت مي‌باشد. آشنا می شوید که نياز است از لحاظ بهداشتي نگاه متفاوتي به آن نشان داده شود .

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  کتاب رایگان کوچینگ توسعه فردی و کسب و کار

در بخش پيوست اين كتاب سه نمونه چك ليست جهت نظافت عمومی، آراستگی آبدارخانه و سرويس بهداشتي قرار داده شده تا توسط اين چك لیست ها ارزيابي بعد از آموزش به درستي انجام گيرد.

در پايان كتاب نيز دو نمونه آزمون pre-test و post-test جهت ارزيابي پاياني شركت كنندگان دوره پذيرايي و تشريفات به‌صورت سؤال‌هاي چند گزينه‌اي اختصاص داده شده است .

مشخصات کتاب

تعداد صفحات:  102صفحه

قيمت:  48000 تومان

نکته:

توجه داشته باشید اين كتاب فقط همراه با آموزش به شركت‌كنندگان ارائه مي‌شود لذا خواهشمند است درخواست خريد بدون آموزش ننماييد.

با تشكر مؤسسه آموزشي نوشیجان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا