آموزش هتلداریآموزش کافی شاپدپارتمان آموزش

طرز تهیه نسکـــافه کلاسیک

طرز تهیه نسکـــافه کلاسیک


مواد اولیه :

برای 1 نفر
بستنی  وانیلی           نصف لیوان
نسکافه                                                                 2قاشق چایخوری (درسته و نکوبیده(برای تزیین))
آبجوش                                                                  1چهارم فنجان
یخ                                                                        5  قطعه کوچک
شکر                                                                    2 قاشق مرباخوری
پودر نسکافه                                                           1قاشق چای خوری
 
طرزتهیه : ابتدا پودر نسکافه وشکر را در آب جوش حل کنید. یخ ها را ریز خرد کنید و به شکر و پودر نسکافه اضافه کرده و داخل میکسر خوب یکنواخت کنید تاکف کند. بستنی رادرلیوان بریزیدبطوری که فضای خالی داشته باشدومخلوط نسکافه راروی آن بریزید و با خامه فرم گرفته ونسکافه تزئینش کنید و از خوردنش لذت ببر

طرز تهیه نسکـــافه کلاسیک

نکات:

1)در صورت تمایل مقداری خامه هم به مواد اضافه کنید.

2)اضافه کردن مقدار کمی فلفل یا دارچین این نوشیدنی را خوشمزه تر میکند.

3)میتوانید در روزهای سرد این نسکافه را بدون یخ هم تهیه کنید.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن