خانه / دپارتمان آموزش / آموزش هتلداری / آموزش مدیریت هتل داری / دانلود مدیریت انبارداری مواد غذایی
کتاب مدیریت انبارداری مواد غذایی

دانلود مدیریت انبارداری مواد غذایی

جهت حمایت از ما، لطفا امتیاز این پست را از طریق ستاره های بالا مشخص کنید (فقط بر روی ستاره ها کلیک کنید)

کتاب مدیریت انبارداری مواد غذایی

آموزش انبارداری یکی از موارد آموزشی خاص در ارگان هها و سازمان های دولتی و خصوصی است که در این آموزش پرست انبار – کمک انباردار و کارکنان انبار در دوره حضور می یابند این آموزش اولین بار در شرکت پالایش نفت اصفهان برگزار گردید که بسیار مورد استقبال از سوی کارکنان قرار گرفت چرا که اگر انبار داری به درستی انجام گیرد مانع بسیاری از ضرر و زیان های احتمالی می گردد  همچنین این آموزش که توسط مدرس رسمی سازمان آموزش فنی و حرفه (حسین رحمتیان ) تدریس می شود به دنبال اهداف ذیل می باشد.

  • ´سرعت و سهولت در دریافت، نگه داری، حفاظت و در دسترس قرار دادن کالا  و مواد غذایی
  • ´جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی
  • ´جلوگیری از فساد و در نتیجه مسمومیت
  • ´با کنترل دقیق از خروج بیش از حد مواد از انبار جلوگیری می شود
  • ´افزایش طول مدت نگهداری مواد غذایی
  • ´محاسبه میزان موجودی کالا در انبار و میزان مصرف آن بر اساس اصول حسابداری
  • ´محاسبه ارزش کالا های موجود در انبار
  • ´تسهیل در پرداخت مبلغ کالا به فروشنده و عملیات حسابداری با صدور قبض انبار (رسید جنس به انبار)

و در صورتی که ما انبارداری مواد غذایی را به درستی انجام ندهیم دچار مشکلات زیر خواهیم شد:

  • ´عدم رعایت صحیح مسائل ایمنی، نحوه نگهداری و حمل ونقل موجب از بین رفتن و پایین آمدن کیفیت کالا و مواد موجود و در نتیجه بالا رفتن هزینه می شود
  • ´موجب کمبود فضا و در نتیجه جابجایی های اضافه می شود
  • ´سبب اتلاف وقت پرسنل و کاهش بازدهی کاری می شود
  • ´به علت نا مرتب بودن انبار  موجب اتلاف وقت در انبار گردانی می شود

با توجه به اینکه انبار داری مواد غذایی با دوره مدیریت غذا و نوشیدنی در یک راستا می باشند یکسری موارد خاص در دوره آموزشی در خصوص انبار دار مواد غذایی آموزش داده میشود  که برخی رئوس آن به شرح ذیل می باشد

  • ´یکی از عوامل کارایی انسانی، تامین غذای سالم وکافی است
  • ´نگهداری مواد غذایی طبق اصول بهداشتی و فنی از پایه های بهداشت عمومی
  • ´پیشگیری از بروز بیماریهای مختلف
  • ´جلوگیری از اتلاف مواد غذایی
  • محل انبار
  • ´انبار مواد غذایی می بایست در محلی نزیک سالن پخت
  • ´ ترجیحاٌ در طبقه همکف آشبزخانه و یا در طبقه زیرین
  • ´که کلیه اجناس مورد نیاز بر حسب میزان مصرف به صورت روزانه یا هفتگی از انبار کل تحویل
  • ´در انبار روزانه مواد غذایی طبق اصول صحیح انبار داری ذخیره می شود.

استاندارد  انبار و سردخانه مواد غذایی

ساير تجهيزات و وسايل مورد استفاده در انبار و سردخانه

شستشو، ضدعفونی و گندزدایی

اصول بهداشت فردی کارکنان

کنترل (حشرات، جوندگان، پرندگان و آفات)

جدول نگهداری مواد غذایی در سرد خانه وانبار

محاسبه حداقل و حداکثر موجودی و حد تجدید سفارش کالا

کافیه بر روی دکمه زیر کلیک کنید نام و ایمیل تون رو وارد کنید و بلافاصله محصول رو دانلود کنید

درباره ی 123456

اگرحس روییدن درتو باشدحتی درکویررشد خواهی کردو...
  • دیدگاه شما پس از تایید در سایت نمایش داده می شود.
  • از ارسال متن بصورت فینگلیش خودداری نموده و فارسی تایپ کنید.
  • دیدگاه و سوالات شما توسط کارشناسان ما بین 1 تا 12 ساعت پاسخ داده خواهد شد.

2 دیدگاه

  • سلام ! حدس بزنید