آموزش در محل کار شماکارکنان رستوران و تالارها

دوره تخصصی انواع کباب

ارائه امتیاز به این مطلب

دوره تخصصی انواع کباب: دوره کباب‌های ایرانی و اینترنشنال با گارنیش‌های حرفه‌ای و مهندسی منو, برش ها, لجستیک و تدارکات, آنالیز و قیمت گذاری, مرنیت ها, آشنایی با ادویه ها, آشنایی با سس ها در دو روز به صورت عملی کاملا حرفه‌ای با مدرک معتبر و قابل استعلام

کباب ها یکی از اصلی ترین و اصیل ترین غذا های ما ایرانیان است. کباب برای گوشت و مرغ و … استفاده می شود. در این مقاله به کباب گوشت پرداخته ایم.
کباب ها در تمام دنیا طرفدار دارند. البته کباب هایی هم هستند که مخصوص مناطق خاص هستند. مثل کباب قفقازی ، کباب آدانا و ….

کباب ها به خاطر خوشمزه بودن و راحتی کار و همچنین سرعت ، باعث شده طرفداران زیادی داشته باشند. برای ما ایرانیان کباب هایی مانند کباب کوبیده جزء جدانشدنی از غذاهای هفتگی است. جوجه کباب ها نیز طرفداران خود را دارند. هنر آشپزی همیشه به کباب ها جایگاه ویژه ای داده است. کباب ماهی هم طرفداران بسیاری دارد و بسیار خوشمزه است.
در این دوره با انواع کباب های گوشت ، ماهی و مرغ و تعدادی از این کباب ها آشنا شده و طرز تهیه آن ها را با یکدیگر یاد می گیریم.

پیشنهاد می‌کنیم ببینید  آموزش کامل بازاریابی هتل(جذب مشتری در هتل)
دوره تخصصی انواع کتاب

آموزش تخصصی انواع کباب

آموزش صفر تا صد کبابها

آموزش کامل شناخت کیفی مواد پروتئینی

آموزش مرینیت انواع کبابها

آموزش پخت انواع کباب

آموزش نحوه سرو کباب

آموزش سیخ زدن کبابها

آموزش اوزان استاندارد کباب

آموزش ۲۰ نوع کباب ایرانی و فرنگی

مدت آموزش ۲ جلسه به مدت ۱۰ ساعت میباشد.

دوره تخصصی انواع کتاب

توجه: دوره های آشپزی گروه آموزشی نوشیجان فقط بصورت آموزش در آشپزخانه های صنعتی بوده و در مکان آشپزخانه شما آموزش داده می شود.

این دوره مورد استفاده چه ارگانهایی است:

  • بیمارستان ها
  • هتل ها
  • پالایشگاهها
  • پتروشیمی
  • شرکت های مادر فولاد و ذوب آهن
  • شرکت های بزرگ معدنی
  • و تمامی ادارات و شرکت هایی که برای پرسنل خود وعده های غذایی دارند.
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا