آموزش در محل کار شماکارکنان رستوران و تالارها

دوره تخصصی قصابی

5/5 - (1 امتیاز)

دوره تخصصی قصابی

دوره تخصصی قصابی و تخته کاری از دوره هایی هست که فقط به درخواست رستوران ها و یا هتل ها در محل کار افراد آموزش داده می شود که شامل برش، قطعه کاری و تخته کاری چهارپایان ، آبزیان و ماکیان است.

دراین دوره چه مطالبی آموزش داده می شود

  • آموزش برش لاشه ها به چهار قسمت اصلی
  • آموزش تشخیص کیفی مواد پروتئینی
  • آموزش برش و خرد کردن گوشت و مرغ و ماهی و میگو
  • آموزش مرینیت کردن کلیه مواد پروتئینی
  • آموزش کار کردن صحیص با چاقو
  • آموزش اوزان استاندارد مواد پروتئینی
  • آموزش علائم فساد در محصولات پروتئینی
  • آموزش جدا سازی بافت چربی و دنده ها

آموزش کل دوره در ۳ جلسه به مدت ۱۲ ساعت میباشد.

آموزش تخصصی قصابی

جهت افزایش اطلات تئوری خوری خود می توانید کتاب هنر قصابی (آماده سازی گوشت برای آشپزخانه و رستوران) را مطالعه نمایید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا